Saturday, December 09, 2006

Razni časopisi

mi stižu u poštansko sanduče, ali ne stižem ništa da čitam.

Podmećem novine pod tanjir, da budu od neke koristi. Ove kobasice su sa medom i žutim šećerom, kad se stave na tiganj karakterističan miris počne da se širi nešto kao karamel. Da sam ovo probao pre četiri meseca možda bi povratio, sad ništa, uživam u ukusu.

6 comments:

Anonymous said...

Simo, pa to nije ništa u poređenju sa piletinom u sosu od džema i ananasa koju si tamanio ovde kod brata Kineza... E znaš šta ima novo, ovih dana na Palmi opet bradonja drži katedru, kao u najboljim danima bombardovanja, ima svoj šou sa hemijskom olovkom. Ukratko, hoće da mu ugase televiziju pa je tužio sve... bukvalno SVE, predsednika, premijera, sve poslanike u skupštini, ove iz Radiodifuzne agencije, ne znam koga sve ne, pogledaj i ti, možda ti je stigla tužba :)))

Dragan Simovic said...

Haha, taj brada je izgleda večan. I scenografija je večna, mogu već da počnu da ga stavljaju na ikone, sa sve olovkom i palmom u uglu. I onako je njegov lik već urezan u mrežu ekrana svakog tva pa svetli i kad ugasiš tv:)

Anonymous said...

Bas tako... Nema tog skrin sejvera koji pomaže protivu bradonje... Ali stvarno, tako sam jednom došao s posla, spremio klopu i klopao natenane uz bradonjino seirenje u backgroundu... Red kletve, red kukanja, red pretnje TO JE SRPSKI BREND.
Zeka

Anonymous said...

Simoooo!!!!
Od obaveza i trke ne stizem da ti se javim ali skoknem ovako, s vremena na vrijeme ovdje, pa procitam kako zivis! A ove kobasice sa medom.... Ja sam vise klasican tip - zamisli kobasice pa kajmak, sir, pecena paprika i jos lepinja vruca..:)))
Aj uzivaj! Ciaos

Dragan Simovic said...

Andrijana ne pominji molim te sira kajmaka i pogače, ionako mi malo fali da založim ovde ponovo vatru paprike da pečem ;)

Anonymous said...

Hahaha, stvarno si blesav!